Suzhou Modern Media Plaza

Suzhou, China

Scroll Down

Embodying Tradition and Innovation

Located in the ancient Chinese city of Suzhou ’s newly developed district, this multi-use complex houses the headquarters of the Suzhou Broadcasting System, and also includes offices, shops, a hotel, and a public square. Its L-shaped towers are positioned in the form of a comma, with a gracefully curved glass roof between them that resembles silk fabric. This modern expression of traditional materials and motifs from Suzhou’s culture embodies the concept of “tradition plus new creation.”
CLIENT Suzhou Broadcasting System
LOCATION Suzhou, China
SITE AREA 37,749.00  sq.m.
TOTAL FLOOR AREA 323,724.00  sq.m.
BUILDING HEIGHT 214.8 m
COMPLETION 2015
INFO Co-architect:  ARTS Group Co., Ltd.

Qin Wei

Hu Wenjie

Masao Nishikawa

Masao Nishikawa

Hu Wenjie

Hu Wenjie

Qin Wei

Loading

This website uses cookies. By continuing to use this website, you agree to the use of cookies. Our cookie policy.